3-kuuline
online KURSUS, et saada
"Enesekindlaks KOMBUCHA pruulijaks”
Õpi tegema kvaliteetset teeseenejooki ning
toeta sellega oma tervist ja elu.
Alustame 2. oktoobril 2024
Kas sul on kunagi olnud mõni neist väljakutsetest?
?
?
?
Ma üritan kombuchat teha, aga see ei ole päris õige (mulli ei tule, ei maitse).
Ma ei tea, kui palju tuleb panna suhkrut, et kombucha korralikult kääriks.
Tunnen, et mingeid teadmisi oleks juurde vaja, sest mu seen muutub "kummaliseks".
?
?
?
Mul ei ole aega uurida või ma ei tea, kust leida asjakohast infot, kuidas teha suurepärast kombuchat.
Ma tunnen, et mul ei ole püsivust kombucha valmistamiseks, kuigi ma tahaksin (sest kombucha ostmine on pikaajaliselt liiga kallis).
Ma olen proovinud kombuchat teha, aga "midagi juhtus" ja ma loobusin. (Ma ei teadnud, mis on oluline, et parandada ja seetõttu loobusin täielikult.)
?
?
?
Ma tean, et kombucha on hea ja kasulik, aga ma ei tea, kuidas ise alustada.
Ma olen nii üksinda oma teeseenega, mul pole kellegagi muljeid jagada või abi küsida.
?
Ma ei tea, kuidas saada mulli joogi sisse.
Ma ei tea, millal kombucha on valmis ja ohutu juua
AGA SINU SOOVID JA UNISTUSED...?
Soovin valmistada maitsvat kombuchat, mille kvaliteedile saan kindel olla.
Tahan kombuchat eelkõige enda jaoks - et oleks igapäevaselt võimalik tarbida.
Soovin, et saaksin teeseenejooki ka perele ja sõpradele kinkida.
Soovin saada läbi kombucha tugevamat immuunsust, energiat rohkem.
Mul oleks põnev kuulata teiste kursusel osalejate lugusid ja kogemusi.
Suurim soov on valmistada stabiilselt head teeseenejooki.
Minu soov on kombucha tegemisele minimaalselt aega kulutada ja saada alati korralik jook.
Ma tahan enda ja pere tervist kääritatud toitudega toetada ja kombucha tundub selleks just õige.
Ma tahan säästa raha, kuna poe kombucha igapäevaseks joomiseks ostmine läheb ikka päris kalliks.
Kombucha tegemine on tegelikult väga lihtne
Suurimaid katsumusi, millega iga kombucha tegemisega alustav inimene peab silmitsi seisma, on läbikukkumise ja ebapiisavuse hirm.
Hirm, et äkki see kombucha ei ole piisavalt hea või mina ise ei ole piisavalt järjepidev ja lõpuks ei ole ikkagi midagi kasu sellest õppimisest ja katsetamisest.
Või kahtlus, et kui internetist abi ei saa ja pead nõu küsima, siis teised vaatavad, et sa ei saa hakkama.
Tihti saadab alustajaid ka segadus suhkru koguse, tee valikul ja käärimise aja määramisel - tõsi nüansse on palju, aga kuskilt tuleb alustada.
Sa tunned end tihti üksi ning Sul puuduvad ümber sarnases kohas olevad ja sarnaselt mõtlevad naised.
Sa oled tegus naine ja seega tuleb Sinuni palju huvitavaid asju, mida uurida või kursusel osaleda, kuid lõpuks tuleb elu peale ja asi jääb soiku.
Need kõik on sind ehk varasemalt takistanud ja see on täiega okei. Me oleme inimesed ja me ei pea üksinda omaette pusima ja halvasti tundma, kui kohe välja ei tulnud.
Mina olen Liis Ingalt, Sinu mentor, coach ja teejuht
Ma mõistan Sind, minul oli ka nii…
Ma mõistan sind, sest olen olnud samades olukordades, samade hirmude ja kahtlustega.
Ma alustasin teeseenejoogi tegemist, sest mulle lihtsalt anti vanaema 78. a sünnipäeval 3liitrine klaaspurk pihku ja öeldi, et selle seene ja joogiga saad limonaadisarnast jooki ise kodus teha. Okei. See on nagu lapse saamine, kus öeldakse põhiasjad ära ja siis soovitakse edu kodus ise hakkama saamisega.
Ma ei pidanud sellega midagi tegema, kuid mulle tundus see põnev. Ma hakkasin infot otsima internetist. Oled Sa ka googeldanud teeseenejoogi tegemist? Täiega palju infot, aga toona, 2018. polnud palju eestikeelset materjali. Ma tundsin, et ma ei jõua neid kõiki videosid ära vaadata, ma tahaks kindlalt töötavat retsepti ja selle järgi minna.
Pealegi ütles minu esimese katsetuse peale sõbranna “Huuh, see on nagu halvaks läinud õunamahl”. See oli veidral kombel isegi motiveeriv, kuigi lõi esmalt ka südamesse…
Interneti blogipostitustest ma midagi kindlat ei saanudki vaid hoopis leidsin Inglismaa pruulikoja omaniku Louise Avery raamatu “Kombucha e teeseenejook”. Sealt sain ma põhiteadmised, mida katsetama hakkasin. Katsetasin. Katsetasin. Proovisin. Tegelesin. Sain millestki aru. Ma olin sellel teel üksinda, polnud kedagi, kelleltki nõu küsida või kogemusi võrrelda.
Mõne aasta pärast oli mul ühest teeseene purgist saanud 33 purki ja ma tootsin 144 pudelit erimaitselist kombuchat nädalas ja müüsin seda mitmete kohalike edasimüüjate juures. Avasin 2021. aastal Kivimurru kombuchatalu ja pidasime vahva Avatud Talude Päeva.
Nägin elu muutudes, et mul ei ole nii palju enam kala võimalik pakkuda, kui inimesed vajavad ja soovivad. Ma tahan neile ise kalapüüdmist õpetada. Usun, et ka seepärast oled Sina siin.
Mina saan sind toetada sellele teekonnal
Ma olen siin selleks, et aidata Sul kahtlused ja ebakindlused seljatada ning hakata tegutsema.
Ma lõin 3-kuulise kursuse “Enesekindlaks kombucha pruulijaks”, et aidata kombucha tegemisest huvitatud naistel, just nagu Sina, avastada, kuidas teha tervist toetavat, kvaliteetset, mulliga teeseenejooki, mida on hea igapäevaselt tarbida ja ka teistele pakkuda.
3-kuuline online KURSUS, et saada
"Enesekindlaks KOMBUCHA pruulijaks"
02.10.2024 - 31.12.2024
Õpi tegema kvaliteetset teeseenejooki ning toeta sellega oma tervist ja elu.
Pärast 3-kuulist online kurust on sul
Selle 3-kuulise online kursuse lõpuks on sul olemas samm-sammuline praktiline ning koheselt elluviidav raamistik edukaks kombucha valmistamiseks.
Minu õpilaste kogemused
MIDA KOMBUCHA KURSUS TÄPSELT SISALDAB?
13 kohtumist/töötuba (sh külalisesinejad) (1 h) (väärtus 780 €)
Alustamise komplekt, kus on kõik esemed, mida alguses vajad (väärtus 20 €)
Videokursuse ligipääs kolmeks kuuks (väärtus 120 €)
Privaatne Facebook grupp osalejatega (väärtus 50 €)
Kokku VÄÄRTUS 970 €
Hind Sulle: 150 €* kuni 30.9,
jaanuaris 2025 alustava järgmise kursuse hind 300 €
Osta
BOONUSED liitumisel:
Stardipaku seadmise kõne minuga e personaalne 15 min kõne kursuseks valmistumiseks.
Kolm väikest minu valmistatud teeseenejoogi pudelit näidiseks, millist kombuchat ma valmistan.
Kingitused kursuse lõpus.
Boonuste väärtus kokku: 50 €
Kellele 3-kuuliune kombucha kursus on mõeldud?
Kombucha kursuse jooksul loengutes ja videokursusel läbitavad teemad:
Alustamine ja põhiretsept.
Maitsestamine ning teine käärimine (kus tekib mull).
Turvalisus ja hügieen.
Tervisekasud.
Veatuvastus e kui asjad ei lähe nii nagu plaanitud.
Lisanipid.
Iga teema kohta toimub veebikõne ning kursuse ajaks on kättesaadavad ka lühivideod, mis spetsiifilisemalt detaile selgitavad.
Garantii
Kui Sa kursuse jooksul tunned, et oled kuskil “kinni” ja ei saa edasi liikuda, siis saan Sinuga teha 15-minutilise mentroluskõne, et aidata Sul õiges suunas edasi liikuda.
Kui Sa ikkagi kursuse lõpus tunned, et Sa ei saanud väärtust ning ei saanud lubatut, siis maksan Sulle küsimusi esitamata raha tagasi. Tingimuseks on, et oled programmi läbinud täies ulatuses ning iseendale ja juhendajale lubatud kokkulepetest kinni pidanud.
Liitun kursusega
Mis juhtub pärast ostu?
Saad kinnituskirja, et oled ostu sooritanud.
Kinnituskirjas on kaks sammu, mille palun Sul kohe ära teha.
Saad peagi kätte oma alustamise komplekti.
Võtan Sinuga isiklikult ühendust ja saadan täpsemad juhised materjadega.
Miks teha otsus täna?
Ole kiire ja säästa raha: Kursuse osalustasu on praegu poole hinnaga! See on suurepärane võimalus õppida kombucha tegemist soodsama hinnaga, sest hiljem on hind kahekordne.
Kiire start ja praktiline õpe: Kursus algab peagi, 2. oktoobril. Nii saad Sa hakata kohe kombuchat tegema, ilma pikalt ootamata. Praktiline lähenemine aitab kiiresti oskusi omandada.
Piiratud arv kohti: Kursusel on piiratud arv kohti, et tagada igale osalejale piisav tähelepanu. Kiire registreerumine tagab kindla koha.
Tervislik ja nauditav hobi: Kombucha valmistamine kodus on mitte ainult lõbus, vaid tervislik ja kasulik kogu perele. Alustades nüüd, jõuad enne pühadeaega valmistada palju maitsvaid ja tervislikke jooke.
Kõik-ühes lahendus algajatele ja edasijõudnutele: Kursus on loodud nii, et see kataks kõik kombucha valmistamise põhiteadmised ja praktilised oskused. Ideaalne nii neile, kes pole veel alustanud, kui ka neile, kel varasemad katsetused pole õnnestunud.
Toetus ja kogukond: Kursusel osaledes saad ligipääsu toetavale kogukonnale ja juhendajale, kes vastab kõigile küsimustele. See aitab vältida vigu ja saavutada paremaid tulemusi.
Aga siiski…
Sinu suurim hirm alustamisel on tõenäoliselt ebakindlus ja teadmatus. Sa võid tunda hirmu läbikukkumise ees, puudust teadmistest ja oskustest ning kahtled, kas Sa siiski seekord saad hakkama.
Lisaks võib sul olla ajapuudus, eriti laste ja muude kohustuste kõrvalt, mis tekitab veelgi ebakindlust, kas suudad kombuchaga edukalt tegeleda.
Ma mõistan seda kõike…
Kuid, palun vasta endale päris siiralt: “Mis siis juhtub, kui Sa ei alustagi sellega, mida oled nii kaua tahtnud ja tulutult üritanud?” “Kui kaugele tulevikku oled valmis seda lükkama?”
Kuid, kui soovid luua oma ellu uusi tulemusi, siis pead Sa midagi enda elus muutma. Tehes samasuguseid asju samamoodi on tulemused samad.
Liitun kursusega ja teen endale head
Korduma kippuvad küsimused
1. Kui palju on minu iganädalane panus programmi?
Programm on jaotatud nii, et koos töötoa ja isetegemisega läheb läheb iganädalaselt ca 2h.
2. Ma ei tea, ikka nii mahukas tundub. Kust ma selle lisaaja veel leian?
Asi pole kunagi aja leidmises vaid selles, kas Sa tegelikut tahad tulemust. Kombucha võib tunduda tõesti tore asi, mitte vajalik, kuid kui häid asju oma elus edasi lükata, on need varsti vajadused. Kombuchas peitub palju rohkemat kui jook - Sa arendad endas oskusi, enesekindlust ning toetad oma ja pere tervist.
3. Programm on minu jaoks, aga tasu tundub suur.
Tõsi, sama raha eest saaks ka iga päeva jaoks pudeli kombuchat osta või kolm korda toidupoes käia. See raha läheb siiski Sinu arengu ja uue oskuse peale, mis aitab Sul tulevikus säästa tuhandeid eurosid, kuna kombucha koostisosad on tegelikult väga odavad.
4. Kas saab tasuda arvega?
Jah. Fientas on maksmise variantideks “Pangad ja krediitkaart” ning “Arve alusel ülekandena”. Sealt saad omale arve tellida.
5. Ma olen juba proovinud ja see pole mulle.
Ma soovin Su lugu kuulda. Teeme kõne ja ma vaatan, kas tõesti Sina ja kombucha kokku ei käi. Ole endaga hea. Kombucha andestab, kas ka Sina?
6. Kuidas ma tean, mida mul on vaja alustamiseks?
Ma saadan Sulle alustamise komplekti pakiautomaati - nii oled esmaseks tegemiseks täiesti valmis. Edaspidi saad juhendi ja videote järgi asju juurde hankida.
7. Millal ma aru saan, et ma nüüd oskan kombucha teha?
Seda saad sa aru maitsest. Kui oleme juba mõned nädalad koos pruulinud, saad aru, mis on hea ja mis vajab veel kohandamist.
8. Millal kursus algab ja kui kaua kestab?
Kursus kestab 2.10.2024 – 31.12.2024.
9. Kuidas ja kus toimuvad kohtumised?
Meie kursuse grupikohtumised toimuvad Zoomis (sest nii saavad liituda ka need, kes kaugemalt).
10. Millal toimuvad veebikõned?
Kõned toimuvad esmaspäeviti kl 18.00.19.00 ning need salvestatakse järelvaatamiseks.
11. Kui kaua on kursuse videomaterjal vaadatav?
Videod on kasutamiseks kursuse lõpuni.
12. Ma ei ole kombuchale kunagi mõelnud. Miks see üldse kasulik on?
Vaata siit põhjuseid: